05 fireblade won't start and no fault codes - Page 2 - Honda CBR1000 Forum : 1000RR.net
LinkBack Thread Tools
post #11 of 11 Old 11-30-2012, 12:29 AM Thread Starter
Junior Member
TL_1000rr's Avatar
Join Date: Oct 2012
Location: New York
Posts: 6
Just wanted to update on some pics I took of a few different things I've done, Mabey It will help If someone else is trying to do some things.

Some pics of installing the angel eyes, I put some blinkers on the back sides, I rewired all the led strips on the bike that were there when I got it, I moved the rear brake reservoir down. I still need to get a smaller one but made a simple bracket for it for now. Next I am going to add stacks from the 06-07 model and probably do the plastic swap also. Any other suggested mods that I have looked over?
TL_1000rr is offline  
Sponsored Links
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda CBR1000 Forum : 1000RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome