Bad valve noise - Page 3 - Honda CBR1000 Forum : 1000RR.net
Reply
 
Thread Tools
post #21 of 25 Old 01-19-2017, 06:12 AM
wrossy
Senior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 151
So, Jorge13, did you get the CCT??
wrossy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 25 Old 02-02-2017, 06:32 PM Thread Starter
jorge13
40 years riding .........
 
jorge13's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Montevideo, Uruguay, South America
Posts: 507
Hi there wrossy.
Yes, finally the CCT arrived last monday and tuesday I went to the mechanic to fit it myself with his tools.
Surprise was that day when I started the motor to go I did not hear the tipical noise. I went to his place and shut off the motor to wait a little and the motor can cold in the meanwhile. I told him that I did not hear the noise any more and when I started again to show him effectivily the noise was not more . We really did not understand what happens but I decided to wait until change the CCt because if it is good better do not touch it and if it appears again , well I hace the cct and I change it.
So, really weird.
And I used my babe today and all was normal..........

40 years riding motorcycles..............
jorge13 is offline  
post #23 of 25 Old 03-14-2017, 07:19 PM Thread Starter
jorge13
40 years riding .........
 
jorge13's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Montevideo, Uruguay, South America
Posts: 507
Hi there fellows.
Finally today I changed the CCT. Really it appears like a new bike, so smooth, I am very happy and cross fingers that the rattle noise does not appear any more.
Thanks to all you for your help.

40 years riding motorcycles..............
jorge13 is offline  
post #24 of 25 Old 03-14-2017, 07:21 PM Thread Starter
jorge13
40 years riding .........
 
jorge13's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Montevideo, Uruguay, South America
Posts: 507
By the way I have 11.000 kms on the clock now.

40 years riding motorcycles..............
jorge13 is offline  
post #25 of 25 Old 03-15-2017, 07:11 PM
Liquid_IQ
Member
 
Liquid_IQ's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: Golden, CO
Posts: 58
Glad it worked out.
Liquid_IQ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda CBR1000 Forum : 1000RR.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump

Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome