Honda CBR 1000RR Forums banner

Wartość 04

5.4K views 6 replies 5 participants last post by  qbibankSC57  
#1 ·
Znalazłem martwy egzemplarz z 2004 roku i próbowałem ustalić jego wartość. Wiem, że duża część wartości zależy od stanu, a ten jest doskonały. Przebieg nie jest jednak zbyt niski, ale też nie za wysoki, wynosi 13 tys. Myślę też, że pożądanie odgrywa dużą rolę w wartości. Chociaż to pierwszy rok 1000RR, to 10r przyciągało całą uwagę w '04, a K5 w następnym roku. Jak ten motocykl będzie postrzegany w lusterku wstecznym, tego nie jestem pewien.

Moim zamiarem jest kupno go do jazdy, prawdopodobnie kilka razy w miesiącu w ładne dni. To powiedziawszy, nie chcę też na nim stracić pieniędzy, jeśli zdecyduję się go sprzedać za kilka lat.

To motocykl z poniższego filmu, 3 lata później i 22 mile więcej na liczniku przez nowego właściciela, który kupił go od Kaplana.

Ile byłbyś skłonny zapłacić / ile Twoim zdaniem jest wart wspaniały dzień?

#2 ·
Mam 05, taką samą jak 04. Mam ją od 13 lat i przejechałem nią prawie 40 000 mil. Nie wiem, czy kiedykolwiek mógłbym się z nią rozstać. Po obejrzeniu filmu podoba mi się jeszcze bardziej. Rower w filmie jest niesamowity ze względu na stan i całkowicie fabryczny. Prawdopodobnie powinien być w muzeum. Większość tych motocykli kosztuje od 4000 do 5000 dolarów. Nie wiem, czy można ustalić cenę tego roweru. Wątpię, czy kiedykolwiek będzie to motocykl o wysokiej wartości, ale jest wart 5000 dolarów. Jeśli go dostaniesz, mam nadzieję, że dobrze się nim zaopiekujesz.
Gdzie jest rower i ile za niego wołają?

#4 ·
Plan jest odebrać go rano. Jestem gotów zapłacić więcej za stan, 6400 $. Wydaje mi się to uczciwe. Niezbyt wiele 18-letnich motocykli sportowych pojawia się w dzisiejszych czasach, nie mówiąc już o takim stanie. To dla mnie wymaga premii. Jestem w Houston, ale motocykl jest w Dallas. Wciąż tęsknię za moim CBR 600RR z 2008 roku. Jeśli w przyszłości natknę się na opcję wymiany na 07/08 czerwono-czarny 600RR w podobnym stanie, również byłbym z tego zadowolony.