Znalazłem martwy egzemplarz z 2004 roku i próbowałem ustalić jego wartość. Wiem, że duża część wartości zależy od stanu, a ten jest doskonały. Przebieg nie jest jednak zbyt niski, ale też nie za wysoki, wynosi 13 tys. Myślę też, że pożądanie odgrywa dużą rolę w wartości. Chociaż to pierwszy rok 1000RR, to 10r przyciągało całą uwagę w '04, a K5 w następnym roku. Jak ten motocykl będzie postrzegany w lusterku wstecznym, tego nie jestem pewien.
Moim zamiarem jest kupno go do jazdy, prawdopodobnie kilka razy w miesiącu w ładne dni. To powiedziawszy, nie chcę też na nim stracić pieniędzy, jeśli zdecyduję się go sprzedać za kilka lat.
To motocykl z poniższego filmu, 3 lata później i 22 mile więcej na liczniku przez nowego właściciela, który kupił go od Kaplana.
Ile byłbyś skłonny zapłacić / ile Twoim zdaniem jest wart wspaniały dzień?
Moim zamiarem jest kupno go do jazdy, prawdopodobnie kilka razy w miesiącu w ładne dni. To powiedziawszy, nie chcę też na nim stracić pieniędzy, jeśli zdecyduję się go sprzedać za kilka lat.
To motocykl z poniższego filmu, 3 lata później i 22 mile więcej na liczniku przez nowego właściciela, który kupił go od Kaplana.
Ile byłbyś skłonny zapłacić / ile Twoim zdaniem jest wart wspaniały dzień?