Auctmarts są okropne! Kupiłem zestaw i zanim dotarł z Chin, górna, dolna i tylna owiewka były pęknięte, a farba była popękana na całej powierzchni, ponieważ nałożyli na nie kilogram lakieru bezbarwnego.... Co gorsza, jedynym sposobem komunikacji z nimi jest e-mail, ponieważ nie mówią po angielsku.....(uwierz mi, dzwoniłem do nich). Zaoferowali mi zwrot 180,00 dolarów za zestaw, który kosztował mnie 600,00 dolarów + opóźnił mnie w wyjeździe moim motocyklem na tor o wiele dłużej. Więc teraz mam zestaw owiewek za 400,00 dolarów, których nie mogę używać, plus muszę kupić komplet owiewek hotbodies za 600,00 dolarów i zapłacić 300,00 dolarów za ich pomalowanie. Dla zabawy zamontowałem je tylko po to, żeby zobaczyć, czy mogę wyciągnąć mój motocykl niezależnie od farby i pęknięć.....dopasowanie jest do bani i są niezwykle kruche.....kiedy próbowałem zamontować górną część do dolnej, włókno szklane wypadło tam, gdzie weszły mocowania deuz.....sposób, w jaki je uformowali, musieli je wyciągnąć z formy, zanim zostały ustawione i położone.... części były tak skręcone, że w ogóle do siebie nie pasowały.
Wysłane z mojego ADR6400L za pomocą aplikacji Motorcycle.com